Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki azt mondta nekem, hogy minden lánynak van egy k*rvázós időszaka, amikor folyton bulizik és mindig mással... Ez igaz? Ha igen, lányok nektek hány évesen volt ez az időszak?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 10:41
1/15 anonim válasza:
Soha nem akartam se bulizni, se össze-vissza szexelni...
3/15 anonim válasza:
Nálam is kimaradt. Maximum bulizni jártam, de nem az volt a célom hogy felszedjek valakit, szimplán jól akartam érezni magam.
4/15 anonim válasza:
Igaz sajnos… pont most nem bírok magammal amikor van pasim. 🫣
5/15 anonim válasza:
K.rvázós? Nem inkább k.rválkodós? Nem mindegy!
6/15 anonim válasza:
Kitalálom: ezt egy incel mondta, aki kb.30 éves és még sosem volt nővel. Eltaláltam?
7/15 anonim válasza:
30 vagyok és össz 2 pasival feküdtem le. Lehet majd 60 évesen lesz 🤔
8/15 anonim válasza:
A legtöbb csajnak jah van egy ilyen meghülyülős időszaka. Úgy 16-17 éves kortól talàn 20-ig. Tisztelet a kivételnek.. Ekkor kell kihasznàlni az alkalmakat mert utàna màr csak a férj jelöltet làtják benned. Ugye akkor meg jön ez a jaj kiéltem magam( szét kurtak) és itt az ideje lenyugodni időszak.
9/15 anonim válasza:
Van, amikor külsőleg az aranykorukat élik, ezáltal a lábaik előtt hever a világ. Ez jellemzően 16-24 között. Majd kezdenek csúnyulni és a következő 16-24-es generáció kiszorítja őket. Kénytelenek felnőni, elmenni dolgozni, gyereket szülni, komoly kapcsolatot keresni.
10/15 anonim válasza:
Részben igaz. Fiatal korban mindenki többet bulizik. Ettől még nem fog mindenki fűvel-fával kefélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!