Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki azt mondta nekem, hogy minden lánynak van egy k*rvázós időszaka, amikor folyton bulizik és mindig mással... Ez igaz? Ha igen, lányok nektek hány évesen volt ez az időszak?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 10:41
11/15 anonim válasza:
Aki ezt mondta neked az egy nagyon okoskodo pö cslehet. Normálisabb beszélgetöpartnert keress!!
12/15 anonim válasza:
Abszolút személyíség függő valakinek 30 éves koraig csak 1-2 kapcsolata vagy partnere volt valakinek meg jóval 20 felett. Nem lehet általánosítani mindenki más és mindenki másban leli örömét.
13/15 A kérdező kommentje:
6
Fogalmam sincs hogy hány nője volt, ennyire nem mentünk bele a dologba. De lehet.
2022. okt. 10. 15:31
14/15 anonim válasza:
A jelenlegi páromat is döngették rendesen 15-17 éves kora között.
Engem izgat, el ismeséltettem vele minden mocskos részletet.
Van egy visszajáró tini alkalmim is (18)
Na ő is bevett párat 14 éves kora óta.
Mindig is bejött ha egy csaj szereti a szexet es vannak jó történetei.
35/f
15/15 anonim válasza:
2-es!
vagy csak neked ezt mondta.
6-os!
Fáj az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!