Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beírom a keresőbe hogy szőrös pina legtöbb csaj elég ramaty kinézetű:)Ez ugye nem jelenti azt hogy a helyes csinos csajok,asszonyok közt nincs olyan, aki nem követi a trendet és valamilyen formában de van fanszőrzete ?
Figyelt kérdés
Én egy ilyen esettel találkoztam szőke kék szemű volt a csaj és először nagyon nem akarta hogy benyúljak a bugyiba mert nagy nehezen kinyögte hogy nincs leborotválva odalent !Hát sikerült bejutnom hatalmas kefélés lett a stori vége !ma 16:59
1/8 anonim válasza:
en mondjuk sose eretettem hogy ez miert fontos ???
2/8 benhur1959 válasza:
A dzsungelre izgulsz,és?fétises elmebeteg
3/8 A kérdező kommentje:
2 picit erős a megfogalmazás…!Nem a hatalmas bozótra hanem hogy legyen jelzés hogy felnőtt értett nővel vagyok nem kislánnyal .
ma 17:35
5/8 A kérdező kommentje:
Világos ,de nálam lehet egy ezért kialakult nemi vágy:)
ma 17:48
6/8 benhur1959 válasza:
Fétis,változni meg minek,téged így kell elfogadni
7/8 anonim válasza:
ugye? engem is krvára beindít a punciszőr.. olyan vad.. meg természetes, meg ma már bevállalós a csaj aki nem szedi le.
már 16 évesen felállt rá úgyhogy nem a vének sportja. de tényleg ritka
25f
8/8 benhur1959 válasza:
Ez még semmi,ha aztnézzük hogy rengeteg férfi travikat copat,vagy beleveri a nőbe aztán kinyalja.. Bolond egy világ ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!