Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e írott, vagy bármilyen más formában őrzött listád eddigi partnereidről?
Figyelt kérdés
nov. 15. 16:46
1/15 anonim válasza:
Nincs! Akinek van, az elmebeteg, aki csak tárgyakat lát emberek helyett. Behúz egy strigulát, ez pszichiátriai eset.
2/15 anonim válasza:
Lista nincs de egy brutálisan titkosított, elrejtett eszközömön vannak szép emlékeim...ha valaki "piszkálja" azonnal töröl mindent. Engedéllyel tartottam meg az emlékeket és köszönetképp vigyázok a szereplők biztonságára ennyire és ezt ők is tudják ezért engedték meg.
3/15 anonim válasza:
Nincs. Meg tudom jegyezni mindet... 😄
23L
4/15 anonim válasza:
2 volt. Szerintem valahogy megoldom hogy ne felejtsem el
30n
5/15 Fragments of Fantasy válasza:
Nem volt annyi szexuális partnerem, hogy kellene hozzá bármilyen lista..
F
7/15 anonim válasza:
Az emlékezetemben őrzöm mindet!
Mindegyiket szerettem, jó volt velük, kivételes férfiak
Az időrendi sorrendet is tudom 😁
Nagy vágyam mindegyiket összehívni egy buliba. Huuu, de jó lenne.
8/15 anonim válasza:
Hát azt a hatot nem nehéz megjegyezni, szóval nekem nincs listám.
9/15 anonim válasza:
Az élményt megélni kell.nem listán vezeti.minek? Eltelik pár év család stb mit kezdesz vele???
10/15 anonim válasza:
Nekem van listám, de nincs beszámozva. Azért, hogyha valaki kérdezi, hány partnerem volt, igazat mondjak, mikor azt felelem, hogy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!