Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szeretetitek a magabiztos férfiakat mérettől függetlenül?
Figyelt kérdés
ma 14:11
1/19 anonim válasza:
Igen. Nem számít a méret, de azért ne legyen kicsi.
2/19 anonim válasza:
A méretnek ehhez semmi köze.
Miért említetted meg?
3/19 anonim válasza:
Szerintem minden nő a magabiztos férfiakat keresi, aki mellett biztonságba érezheti magát.
4/19 A kérdező kommentje:
#2 Csak hülyén venné ki magát ha én 14cm-vel főleg úgy hogy 187cm vagyok akkor sokakban felmérülne hogy "ez mitől játszotta a nagy magabiztost"?
ma 14:15
7/19 anonim válasza:
Persze és nem minden nő egy "hangár" odalent.
8/19 anonim válasza:
Kérdező, mit lát először egy nő rajtad?
A magasságot, a kisugárzásodat.
Nem látja, mekkora a férfiasságod, és a homlokodra sincs írva.
Ha magabiztos vagy, akkor azt jelenti, hogy az ágyban is az tudsz lenni, függetlenül az intim méretedtől.
10/19 anonim válasza:
8# egyetértek, férfiként írom.
Ráadásul én 185 cm magas vagyok, 14-15/4,5 cm a méretem.
Ha kellő magabiztossággal eljutok az adott hölggyel az ágyig és konkrétan a szexig, egyik, soha egyik sem azzal volt elfoglalva, hogy na nézzük előbb mekkora, mielőtt belémhatolsz...
Aztán ha kielégítő és jó volt a szex, onnantól meg eszünkbe sem jutott soha többé ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!