Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így kell mérni a pénisz méretet?
Azt olvasom minden hol, hogy így kell mérni úgymond hivatalosan.
Itt valaki pedig azt mondja csak a has bőrétől. De az viszont nem ad pontos méretet, mert nem mindegy hogy épp 100kg vagy 70kg vagy. Illetve ha tövig nyomod 1-2 cmt belapúl a zsírréteg is a szeméremcsontnál. Szóval szerintem ez a helyes mérés.
"A zsír nem nyomódik be semennyire."...
Te farkat közelről még nem láttál, ... pontosan az nyomódik be a leginkább.
12# nem a nemi szervbe!!!
A felette levő zsírba nyomódik be!
13# te meg szeretnél annyi puncit látni élőben, amennyit én 30 év alatt... maradjunk ennyiben.
Az a zsír réteg benyomódik a hasfalhoz ha tövig nyomod a szerszámot. De pl az a gond amit irtam is, hogy nem mind1, hogy 60 kg-s vagy vagy meghízol 100kg-ra. Mert kövérebb vagy és ha így méred bőrtől akkor több cm-el kevesebbet is fogsz mérni.
Ezért kell úgy mérni, amit linkeltem.
Egyszerű fizikz, egy női test nem tudja ott annyira benyomni, mint pl. egy vonalzó, ha nagyon pontosat akartok mérni, akkor pl. egy rácsos támlásszék háttámlájához nyomod, leméred, plusz hozzá adod a támla vastagságát.
De kérlek, ne a vasárnapi ebédnél! 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!