Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátulról állva?
Figyelt kérdés
Kicsi a farkam hozzá, vagy miért nem férek rendesen a barátnőmhöz? Mikor így csináljuk, akkor nem tudom eldönteni, hogy vagy Őq van ilyen fura szögben, de egyszerűen nem megy elég mélyre, legalábbis azt érzem. Pedig 50kg a lány, nem az, hogy, nagy lenne a popó :D A farkam 15 centi körül van.
Miért van ez? :O
ma 10:16
2/4 anonim válasza:
Ha nekitámaszkodik a falnak ,és rendesen bepucsít akkor úgy jó.
3/4 anonim válasza:
Hát ehhez látni kéne hogy csináljátok, így nehéz megmondani :D Nekem lovaglónál volt úgy, hogy egy kicsit husisabb lányból folyton kicsusztam. Pedig nincs kis méretem ès elötte soha mással nem volt ilyen gondom. Valami rohadt pocsék szögben ült rám és emiatt volt
4/4 anonim válasza:
Úgy érted hogy áll a csaj és te hátulról akarod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!