Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a kutyapóz nem izgat, de például állva hátulról pózban nagyon nagyot tudok élvezni és gyorsan?
Ízlés dolga. Miért van az, hogy az egyik a krumplit szeret a másik a rizst?
Én pl. ha kutyusban csinálom a leányzót, akkor megyek el a leghamarabb. Lehet nem vagyunk egyformák...?
Mindig is a kutyapóz volt a kedvencem! Ahogy pucsít, én meg hátulról beakasztom és jól meghágom! Olyan "állatiasan" ahogy a kan a szukát...!
Közben gyönyörködök a popsijában, izgat a seggluka, még keményebb leszek! Ha négykézláb van és vadul döngetem, csattanak, lengedeznek a csöcsei, lehet csapkodni a popóját, túrni a haját, ha coffja van, meghúzni! A legtöbb csaj imádja ezeket!
Emelett nagyon szeretem állva hátulról is, pl.fal mellett, konyhapult előtt stb. De az azért kényelmetlenebb szerintem, max.10 perc.
Mellesleg a nőket nem hatja meg általában ha te nagyot élvezel de hamar! Lehet, nekik kevés az az idő! Arra kell törekedni hogy mindkét félnek jó legyen!
5
Ez igaz. Nekem is mondta már barátnőm, hogy állva is szereti csinálni, csak az előző palijának nem volt akkora, hogy megoldják úgy. Ebben tényleg van valami.
A kérdésre a válasz pedig, hogy te ilyen típus vagy. Emberfüggő ez.
Férfi vagyok és nem annyira szeretem a kutyapózt, nekem az olyan személytelen.
Én azt szeretem, ha a lány velem szemben van.
A kutyapózban nem lehet annyira átölelni a nőt, és valamiért nem ingerli annyira a péniszemet.
Állva nagyon izgató például, és sokkal intimebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!