Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van, hogy a kutyapóz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a kutyapóz nem izgat, de például állva hátulról pózban nagyon nagyot tudok élvezni és gyorsan?

Figyelt kérdés
Csak sajnos sok nő állvan annyira nem preferálja.
jan. 13. 07:43
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Miért van az, hogy sokan utálják a spenótot, én viszont szeretem?? 🤣
jan. 13. 07:51
 2/10 anonim ***** válasza:
45%

Ízlés dolga. Miért van az, hogy az egyik a krumplit szeret a másik a rizst?

Én pl. ha kutyusban csinálom a leányzót, akkor megyek el a leghamarabb. Lehet nem vagyunk egyformák...?

jan. 13. 07:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kutya pózt hogy nem lehet szeretni? Ott van előtted mindene, ráadásul te irányítasz. Mi nem tetszik a kutyában? Nem pasit d.ugsz, az ugye?
jan. 13. 08:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is a kutyapóz volt a kedvencem! Ahogy pucsít, én meg hátulról beakasztom és jól meghágom! Olyan "állatiasan" ahogy a kan a szukát...!

Közben gyönyörködök a popsijában, izgat a seggluka, még keményebb leszek! Ha négykézláb van és vadul döngetem, csattanak, lengedeznek a csöcsei, lehet csapkodni a popóját, túrni a haját, ha coffja van, meghúzni! A legtöbb csaj imádja ezeket!

Emelett nagyon szeretem állva hátulról is, pl.fal mellett, konyhapult előtt stb. De az azért kényelmetlenebb szerintem, max.10 perc.

Mellesleg a nőket nem hatja meg általában ha te nagyot élvezel de hamar! Lehet, nekik kevés az az idő! Arra kell törekedni hogy mindkét félnek jó legyen!

jan. 13. 08:48
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Nőként írom, hogy sajnos az állva hátulról pozhoz sajnos kell egy alap méret. Egy kutyát meg egy 12 centissel is meg lehet valósítani, addig az előbbihez átlagon felüli kell.
jan. 13. 09:03
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 Jogos...!
jan. 13. 09:06
 7/10 anonim ***** válasza:

5

Ez igaz. Nekem is mondta már barátnőm, hogy állva is szereti csinálni, csak az előző palijának nem volt akkora, hogy megoldják úgy. Ebben tényleg van valami.

A kérdésre a válasz pedig, hogy te ilyen típus vagy. Emberfüggő ez.

jan. 13. 11:13
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
#5 És pont az ilyenek miatt is számít a méret. Mert lehet jó egy átlagos misszionárius pózban, de ki akar élete végéig 2-3 pózban szexelni?
jan. 13. 11:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok és nem annyira szeretem a kutyapózt, nekem az olyan személytelen.

Én azt szeretem, ha a lány velem szemben van.

jan. 13. 12:54
 10/10 A kérdező kommentje:

A kutyapózban nem lehet annyira átölelni a nőt, és valamiért nem ingerli annyira a péniszemet.

Állva nagyon izgató például, és sokkal intimebb is.

jan. 14. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!