Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rövid hajú nő is lehet annyira szexi, dögös, nőies, mint egy hosszú hajú nő?
Figyelt kérdés
nov. 16. 08:21
12/21 anonim válasza:
Igen, ugyanúgy megdöngetném, mint a hosszú hajút
15/21 mikeXxX válasza:
Mit mondunk rövidnek pár centi vagy vállig érő haj mert nem mindegy? Anno ismertem egy csajt aki szexis lett volna számomra ha nem csak pár centis haja lett volna hanem legalább vállig érő. Nekem ha valakinek nagyon rövid akkor elsőre mindig azt gondolom hogy leszbikus 🤣 persze ez butaság de mégis ez van bennem de lehet azért mert taszító számomra.
17/21 anonim válasza:
9: Tatár Csillának is nagyon jól áll, de a mostani frizurája sajnos túl hosszú szerintem. A régebbi tüsi sokkal jobb volt, és egyszer tényleg letolhatná nullással is az egészet.
18/21 anonim válasza:
Abszolút lehet olyan kisugárzása hogy hajaj.🤣
19/21 anonim válasza:
Kb egyetlen nőt láttam eddig, aki nem hosszú hajjal volt szexibb.
Tatár Csilla, vagy pl Erős Antónia hosszú hajjal sokkal dögösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!