Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért hordtok melltartót?
Figyelt kérdés
Kényelmesebb, vagy csak mert ez az etiket? Esetleg h jobban kitudjátok tenni a cicit egy pushuppal?nov. 15. 11:30
11/13 anonim válasza:
Az az illedelmes rendes módja a felöltözésnek, kimenni nyilvános helyre.
Ez rég döntetett el így, a melltartó márkák pedig nagyon örülnek ennek persze. A kismellűek akik szorongva érzik magukat úgyszintén :)
12/13 anonim válasza:
#11 Szerintem fel lehet öltözni anélkül is illedelmesen és kimenni nyilvános helyre, főleg télen. Arról nem beszélve, hogy néhány hivatalosabb helyet kivéve pont nem érdekel, ha látják, hogy nincs rajtam melltartó. A helyzet az hogy mindenkinek van melle, bimbója. El kéne felejteni már, hogy ez akkora truváj, ha kicsit mekeményedik a bimbi és hegyesebb a pólóm akkor az már valami szemérem elleni bűn. Ha nekem kényelmetlen a melltartó akkor nem hordom, nem teszem ezzel még közszemlére a cicim, de nem érdekel a mások véleménye, a divat meg végképp. 18l
13/13 anonim válasza:
12 ezt mért nekem írod?
én válaszoltam a kérdésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!