Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavart már meg úgy valami vagy valaki szex közben, hogy nem is fejeztétek be az aktust?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az oka?nov. 15. 08:21
1/5 anonim válasza:
A gyerekem. Felébredt éjszaka, hogy rosszat álmodott. Kellemetlen volt.
2/5 anonim válasza:
A kutya....olyan helyen szálltunk meg, ahol nem volt más lehetőség csak, hogy a szobánkban legyen. Mindig az orgazmus előtt jött oda szimatolni meg ugrálni. Amikor már harmadjára zavart meg minket a csúcs előtt akkor már nem tudtuk sírjunk vagy nevessünk. De jó vége lett a dolognak, mivel 3x majdnem eljutottunk, iszonyat fel voltunk izgulva és mikor végre elvonult az eb és be tudtuk fejezni háááát 21 éve vagyunk együtt a feleségemmel, de eddigi legnagyobb orgazmus lett belőle. :-)
3/5 anonim válasza:
Szerintem akinek gyereke van ott biztos előfordult már olyan, hogy megzavarta az együttlétet.
4/5 anonim válasza:
Igen, barátnőm anyja elindult vásárolni, de visszajött, viszont én már dugtam a lánya száját a konyhában :D
5/5 Senior Séf válasza:
Végigkeféltem az életemet, de ilyenre nem emlékszem. Jobb is, mert 16 éves koromból való emlékem alapján nagyon meg tudott volna gyötörni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!