Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem elég 11 centi hosszú pénisz?
Jah, hát egy hisztis kövér kisfarkú szerinted kinek kell???
😄
Nekem utólag leesett, hogy szeméremcsontra gondolt a válaszoló.
#22 Nem tehetek róla, hogy a kis farkam miatt az evésbe menekülök.
figyelj kérdező, elmondom neked a saját tapasztalatomat azt nem tudom segít e, de azért leírom
nekem a méretem kb akkora mint a tied! barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt és bizony a szex nálunk is gond a méretem miatt, a kapcsolatunk az tényleg jó össze illünk meg minden, csak az a ro.hadt szex! hidd el én is próbáltam mindent pózt technikát de ha a méret kicsi akkor kicsi! tudom mit írok mert tapasztaltam, ez van. nyalással ki tudtam elégíteni barátnőmet ez egy rövid idegig ment is. csak ezzel az a baj hogy ez egy lánynak, nőnek ez egy idő után már nem elég. mint a hogy barátnőmnek se volt elég hogy mindig csak nyalással juttatom a csúcsra, mert egy nőnek is kell a kefélés! érted? a nők elvárják igénylik hogy az uruk párjuk megkefélje őket, nem mindig csak a nyalás! pl itt az oldalon is sok helyt olvasom a válaszolóktól hogy ha másképp nem megy akkor ki kell nyalni, na pl itt meg látszik hogy kiknek nem volt soha barátnőjük! másképp tudnák hogy ez egy lánynál nem megy a végtelenségig! a gond akkor van mint nálad is meg nálam is ,ha nincs mivel megkefélni. 10 11cm el nem igen lesz kefélés! főleg megtartani egy lányt! mi barátnőmmel együtt vagyunk mert amúgy jó minden de tudom és ő is tudja hogy tudom hogy van valakije! de nem beszélünk róla mint ha nem is lenne! sok választásom nincs, szeretem és nem akarom elveszíteni! másik lányt keresni, minek? azzal is ugyan ez lenne, farkam nem lesz nagyobb!
én ezt csak leírtam! persze a te életedet,sorsodat te irányítod
Igen. Én ezeket szinte ugyanígy átéltem. Misszionárius, kutya, lovagló, meg amikor a csaj hason fekszik. Kb ezek a pózok működtek csak. Lovaglónál is többször kiugrott a farkam. Más póznál nem, mert én éreztem meddig engedhetem ki.
2 évig voltunk együtt. A csaj el kezdett más sráccal beszélni. Véletlen bukott le. Az a baj, én nem tudnám elfogadni, hogy van más valakije is. Ezért szakítottunk. A következőnél is ez lesz a helyzet pedig. Egy idő után megunják, mert kevés lesz nekik. Pedig én is nyalok becsülettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!