Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felnőtt embertől ez nem ciki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt embertől ez nem ciki, ha így nevezi a nemiszerveket, punci és fütyi?

Figyelt kérdés
Persze csak is kulturáltan, de ez nem furcsa szex közben hogy így, becézgeti a partnere nemiszervét?

nov. 14. 21:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon gáz, bárgyú, infantilis, lelohasztó. Puncija meg fütyije ovis gyerekeknek van, ovis gyerekekre és magára a gyerekességre meg nyilván nem izgul olyan, akinél nincs baj a toronyban.

Ez ugyanolyan agyf.sz, mint apucinak vagy anyucinak hívni a partnert.

nov. 14. 22:28
 12/20 Eric Griffin ***** válasza:
63%
8# mondjuk ha te gyerek szájába teszed, akkor tök mindegy minek hívod, így is úgy is pedofília lesz belőle.
nov. 15. 02:32
 13/20 anonim ***** válasza:
42%

12: Hol olvastál abban a válaszban ilyet, mert én nem látom?

Kérdező: A kérdésedbe még simán befért volna még az is, amikor egymást "Párom"-nak szólítják. Na az az igazi óvodás hangulat.

nov. 15. 07:20
 14/20 Eric Griffin ***** válasza:
0%

S valóban jobban hangzik mint a "na most gyerek a szádba teszem a farkamat".

Segítek, a most szó után keresd.

nov. 15. 10:47
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
Én nuninak és kukinak nevezem őket, mérettől, kortól függetlenül. Eddig nem volt kínos helyzet belőle, inkább kedvesnek érezték akik hallották. 18L
nov. 15. 12:44
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
Te de egy alapjában kedves lány vagy 15-ös.
nov. 15. 13:01
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#16 Nem tudom ki vagy, de köszi 😊
nov. 15. 13:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Inkább így, mint trágár módon. De lehet pl. farkincának vagy vesszőnek nevezni a férfi nemi szervet, a nőit meg nyílásnak, lyukacskának. Ezek nem gyerekes szavak, de nem is közönségesek.
nov. 16. 00:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Sokat gondolkodtam ezen, de nincs egy jó elnevezés sem. Mindegyik bír valamilyen mellékes tartalommal.

A fütyi gyerekes, a fаsz trágár, a рöсs szintén, a pénisz túl hivatalos, a farok proli, a bré, dákó, fallosz, bájdorong, kolbász, krinolon, hurka, cerka, kár, töcskölő meg csak adott helyzetben használható. De korántsem univerzálisan.

nov. 19. 02:23
 20/20 anonim ***** válasza:
76%
A punci gyerekes? A fütyit értem miért gyerekes, de a punci?
nov. 19. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!