Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet bennem ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet bennem ilyen erős szexuális ellentét?

Figyelt kérdés
Nagyon gyakran gondolok a szexre és mélyen érdeklődök is iránta, mondhati az egyik éltető elemem (lenne), de nem vagyok képes lelki szimpátia nélkül megélni a szexualitásom. Ráadásul szexuálisan undorodom attól, aki már nem szűz, mert én az vagyok.

nov. 14. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Hm...ez érdekes. Nem lesz könnyű "dolgod" a szexben.
nov. 14. 21:07
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon jol leirtad, hogy teljesen éretlen vagy még a szexuális életre, bár a fantáziád már dolgozik. Nyugi, legyél türelmes, majd összeérik a kettö.
nov. 14. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Én pont ezért utálom az autószerelőmet, mert az én autóm előtt már más autókat is szerelt és ez elfogadhatatlan.
nov. 14. 21:13
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
majd megérsz rá
nov. 14. 21:37
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

Nem gondoltál arra, hogy demiszexuális vagy? Akkor a lelki része nagyon érthető lenne.

Esetleg nem értek az ellenkező nemmel kisebb korodban/tiniként negatív tapasztalatok vagy nem láttál negatív mintákat? Ezek mind gátolhatnak abban, hogy a való életben is menjen a dolog.

A szüzességgel kapcsolatos szó szerinti undort nem tudom elképzelni. Nem inkább félnél egy szintén szűzzel lenni, nehogy nagyon rossz legyen? (Mondjuk azt is jó lenne tudni, hogy te milyen nemű vagy, lányként nyilván a fájdalomtól is simán félhetsz.)

nov. 14. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Engedj el mindent, élvezz és légy állat ha szexről van szó.
nov. 14. 22:25
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
"Ráadásul szexuálisan undorodom attól, aki már nem szűz, mert én az vagyok." Ez Inceltitisz gyanús nekem
nov. 14. 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Változik ez majd.
nov. 15. 05:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Inkább valami féltékenység ez.

De keress egy korodbeli fiatal srácot, ha ronda akkor nagy az esély, hogy szűz is.

nov. 15. 06:02
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
53%

"nem vagyok képes lelki szimpátia nélkül megélni a szexualitásom."

Nőknél ez lenne a normális, csak mára akarják a csajok pasiként megélni.

nov. 15. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!