Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt veletek már olyan, hogy valakinek már a puszta hangjára is felizgultatok?
Figyelt kérdés
nov. 14. 18:55
1/9 anonim válasza:
Egyszer igen, de mikor személyesen is láttam, csalódás volt. Nem kapcsolat céljából volt a találkozás,nála kellett jelentkezni felvételre. Egyébként tök aranyos nő ,ennek ellenére.
2/9 anonim válasza:
Van egy szinkronhang, annyira szexi a hölgy hangja, hogy ha ő lenne a párom minden szavánál elolvadnék :D Animációban és egy sorozatban hallottam.
3/9 anonim válasza:
Ó, igen! Volt régebben egy olyan kolléganőm, akinek olyan hangja volt, hogy az iroda másik végéből meghallva felállt. Hobbiból kórusban is énekelt, és volt valami nagyon különleges rezgés a hangjában.
5/9 Laylah válasza:
Volt, kettő is. Az első egyébként egy proli here volt, a második pedig a mostani párom ^^
6/9 anonim válasza:
Ahhoz ilyen felsőkategóriás férfihang kell
7/9 anonim válasza:
Egy korábbi tanáromnak érdekes hangja volt.
8/9 anonim válasza:
Volt ilyen igen. Egy sráccal mindig csak buliban találkoztam, nem ismertük egymást. Ott pár szót váltottunk de a zene miatt nem igazán hallottam a hangját.
Egyszer úgy alakult hogy egyszerre mentünk ki a buliból és ahogy elkezdett beszélni azt hittem elájulok. Később szexeltünk is párszor, nagyon jó volt vele. :)
9/9 Laylah válasza:
Kíváncsi lennék, mi nem hasznos az 5. válaszomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!