Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Volt olyan pasi aki hamar elélvezett, és nem elégültetek ki?
Figyelt kérdés
Akinek igen, mi volt az oka, utána lekoptattátok?nov. 14. 13:05
11/15 anonim válasza:
az esetek többségében - sajnos - a nő orgazmusának vajmi kevés köze van ahhoz, hogy a férfi meddig "bírja".
12/15 anonim válasza:
#7 Nálam is ez a helyzet sajnos. Neked ez volt az egyetlen indok a szakításhoz?
13/15 anonim válasza:
Volt. Nyilván kerestem mást. Különösebb oka nem volt, ennyit tudtak.
14/15 anonim válasza:
Volt. Kicsi volt a farka meg vékony is. Úgy koptattam le, hogy közöltem vele, hogy ezzel a kis méretével én nem tudok mit kezdeni és ne találkozzunk többet.
15/15 anonim válasza:
Volt. Egy távolabbi munkatárssal indult kötetlen összejárásként, tehát nagy lelki mélységeket nem vártam, de szó szerint csak arra kellettem, hogy belém ürítsen... Amikor kezdett elegem lenni, találkoztam egy sráccal, akivel komolyabbat is el tudtam volna képzelni, úgyhogy rögtön "szakítottam" vele. Ő utána még többször próbálkozott, hátha van még esélye, de annyira sosem leszek kétségbeesve...
(A másik srác szerencsére a szöges ellentéte mindenben, ez a veszély nála nem fenyeget, ráadásul a kapcsolat is komoly.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!