Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok ha a múltatokból előkerülne egy pasi akivel nem volt semmi de tetszett nektek és most egyértelműen szeretkezésre tenne felhívást felétek?

Figyelt kérdés
nov. 12. 16:55
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha nincs párod, akkor mi akadálya?😄
nov. 12. 16:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem írtam olyat, hogy van akadálya. Azt írtam ti mit szólnátok ha ilyen történne, nem velem hanem veletek.
nov. 12. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lenne párom, meggondolnám.

21L

nov. 12. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg visszautasítanám, de ha nem lenne párom meggondolnám. 18L
nov. 12. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én benne lennék.

23L

nov. 12. 17:19
 6/9 Laylah ***** válasza:
82%
Volt már ilyen. Előtte több hónapon át húztuk egymás agyát. Elsőre nem jött össze a szex (18 voltam, szabadtéren lett volna, annyit ivott, hogy nem állt fel neki), aztán eltűnt vagy két évre, mert összejött valakivel. Két év után ismét felbukkant szingliként, akkor majdnem összejöttünk, volt, hogy ott is aludtam nála és bizonyítandó, hogy nem csak megfektetni akar, nem mászott rám; végül visszaédesgette magához az ex. Megint eltűnt vagy 3-4 évre, exszel szakítottak, közben elvett egy kisgyerekes nőt. Válásuk évében találkoztunk újra (~24 éves koromban), közös barátoknál aludtam buli után, házigazdáék elmentek aludni, mi lerendeztük a dolgokat a fürdőszobában. Igazából csak azért volt jó, mert az évek alatt felgyűlt vonzalmat és szexuális vágyat kiélhettük, lényegében a kezdeti helyzet, hogy meg akart engem kapni, azzá teljesedett ki, hogy én kaptam meg őt és nem birizgálta tovább a fantáziámat semmilyen téren. Ezek után egyszer találkoztunk csak, kb. két évre rá, beszélgetni, múltat rendezni haveri alapon. Láttam rajta, hogy elköszönésnél meg akart csókolni, de mivel kapcsolatom volt, szerencsére visszafogta magát és nem kellett abba a kínos helyzetbe keveredni, hogy nekem kelljen visszautasítanom.
nov. 12. 17:32
 7/9 A kérdező kommentje:
6. Már feltűnt, hogy te brutálisan korrekt és kerek válaszokat szoktál írni. Jófej lehetsz :)
nov. 12. 17:38
 8/9 Laylah ***** válasza:
60%
Köszönöm szépen. :) ^^
nov. 12. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Elhajtanám a francba.
nov. 13. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!