Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 evvel ezelott az emberek hogyan szexeltek?
Marmint igen ,tudom hogy hogyan.
De konkrétan azon gondolkodtam hogy amikor több generáció együtt élt, akkor hogyan szaporodtak?
Mert igenis csinaltak ,nemhiába lett 20 gyerek csaladonket. Na de hogy tudták megoldani anélkül hogy a gyerekek,szülők, nagyszülők halottak és láttak volna ?
Pelda :
Lenne 2 gyerekem, anyám,apám,anyósom velünk élne egy 1 szobás lakásban mint ahogy ez 100-150 éve volt.
Akkor mindig kint csinaltak gyors a legelőn?
A jurtákban ahol a vándorló nomádok éltek, több nemzedék is együtt volt gyakorlatilag abban a sátorban.
Régebben szerintem nem voltak annyira szemérmesek szexualitás terén az emberek , mint ma.
Simán csinálták egymás mellett éjszaka, vagy mint ahogy a 2es írja, nap közben ha üres volt a jurta, lehet akkor szexeltek, aztán vagy rájuk nyitott közben valaki, vagy nem.
Akkor azért manapság ebből a szempontból sokkal jobb az élet.
Van privát szferank
Érdekes, hogyan próbálja mindenki a mai 21. századi nézeteit ráhúzni az akkori viszonyokra. Röpimenetek a legelőn meg többszobás ház, mese habbal.
Leginkább csendben a takaró alatt, amikor már mindenki aludt.
"Akkor azért manapság ebből a szempontból sokkal jobb az élet.
Van privát szferank"
Van, de vegyük hozzá, hogy akkoriban teljesen máshoz voltak szokva az emberek, a mai értelemben vett privát szférára sokkal kevésbé volt igény. Még akiknél adott is lett volna a több szoba, gyakran csak egy szoba volt használatban, ott volt mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!