Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/4 anonim válasza:
Nem emlékszem már rá, mert túl rég volt, fél éve egyedül vagyok. :(
De gondolom izgatás, utána dugás, és végül mosakodás volt, ahogy előtte is mindig... :P
39/F
4/4 anonim válasza:
Nincs rajta nagyon mit mesélni..
Belementem, de teljesen idegen volt az egész. Úgy éreztem, hogy nem is én vagyok, nem is tudom, hogy mit csinálok, üresnek éreztem magam közben.. és még maga az is fájt ahogy szájjal csinálta, de inkább nem szóltam.
(Ebből ki lehet találni, hogy semmi kötelék nem fűzött az illetőhöz, csak azért mentem bele, hogy hátha elmúlik az ami bennem van. De nem múlt el, rosszabb lett.)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!