Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legutóbbi többes szexélmény milyen felállásban történt, és milyen volt?
2L, 1F
A párom, a barátnője és én.
Nagyon jó volt.
2 férfi + 1 nő (férjem, férjem munkatársa, én)
Jó volt nagyon!
2-2.
Az akkori barátnőm szervezte, mert volt egy munkatársa, aki nagyon bejött neki. Gyakorlatilag így akart legalizálni egy megcsalást. A srác az unokahugát hozta, akinek meg valamiért én jöttem be.
A csávó minden tekintetben csalódást okozott a barátnőmnek, aki menet közben irdatlanul féltékeny lett, mert a huszonéves kora elején járó "unokahug" mellei már önmagukért beszéltek, maga a test is perfect 10 volt. Ráadásul átélte és élvezte a dolgot.
Végeredmény: 1 heti balhé, majd a kapcsolatunknak vége is lett.
Mi az ilyenek elkerülése végett választunk átlagos szexpartnert,illetve előre megbeszéljük, kinek mi jön be.
Párom pl.nem akar nagy mellű nőt, én meg nem akarok alfahímet.:)
#7 sajnos a hármas nem való mindenkinek illetve az ehhez hasonló játékok. Swinger, négyes gangbang stb.
Ezt nagyon át kell gondolni és megbeszélni a szabályokat. Nem mellesleg nekünk az egyik, hogy rokon, haver barát ismerős nincs hármasra hívva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!