Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha volt mar rossz szex valakivel, tobbszor is, az miert volt rossz? Mi volt a rossz?
Figyelt kérdés
Lanyok es fiuk valasza is erdekel legyszi nemet irjatoktegnap 11:11
1/5 anonim válasza:
Mert fantáziátlan, mert azt hiszi neki nem kell fejlődnie ebben a témában, mert azt hiszi megrángatja a botot és ennyi, mert azt hiszi csak az ő teste érdemel különleges figyelmet csak mert nő. F.
2/5 anonim válasza:
Túl kicsi volt a mérete és nem is volt túl sokk fantázia benne. L
3/5 anonim válasza:
Nőként a leggyakoribb probléma amit tapasztalok a férfiakkal, hogy egyszerűen figyelmetlenek, és nem érdekli őket a partner. És ha akarsz beszélni a dologról, hogy neked hogyan lenne jobb, min lenne jó változtatni, akkor az egójuk nem engedi, hogy meghallják. Borzalom mekkora hisztiket le tud néhány ember verni, ha normális hangnemben próbálsz beszélni a szexuális problémákról. Sokszor voltam én a hibás, mert nem vagyok azonnal nedves, mert nem tudok 3 perc monoton reszeléstől hüvelyi úton elélvezni. Mert nem jön meg a kedvem attól, hogy az arcomba nyomja a farkát. Önző módon gonolkoznak, csak üríteni akarnak még párkapcsolatban is. A legrosszabb pedig, amikor nem értik a nem szót. Hiába nincs kedvem, akkor is beerőltei csont szárazon is, vagy épp áterőlteti a másik bejáraton, akkor is, ha rohadtul fáj, nekem kötelező minden nap orálozni, de viszonozni nem fogja. Régen sokmindent elnéztem, mert fiatal voltam, éhezve a szeretetre, amit ki is használtak. Ezen az oldalon is hajmeresztő, hogy milyen kapcsolatokról írnak sokan. Nem szabadna senkinek benne ragadni hasonló kapcsolatokban. Természetesen tisztelet a kivételnek, tudom, hogy vannak normális férfiak (én is boldog kapcsolatban élek, talán először az életemben).
4/5 BohócKolbász válasza:
Figyelmetlen volt. Túl gyorsan lovagolt, és hamar elélveztem. Az orál hiánya nem aggaszt, de hogy megfogni sem akarta az már kiábrándított.
Egy másik partnerem csak missziben tudott szexelni, más pózt még a kedvemért sem akart felvenni a változatosság kedvéért. Csókolózni pedig nem szeretett.
5/5 anonim válasza:
A srác nem törődött velem. Eldurrant és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!