Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 13 centis péniszem van. Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 centis péniszem van. Mi történt hogy nekem csak ekkora lett? Én rontottam el valamit vagy a gének?

Figyelt kérdés
A társadalomban ezzel már selejtnek számítok?
nov. 12. 07:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
A társadalomban azért számítasz selejtnek, mert már reggel 7-kor a péniszed méretével foglalkozol.
nov. 12. 07:15
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
Kisfarolfétises a srác
nov. 12. 07:49
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
A gének. Jobb, ha ilyen kis farokkal nem erőlteted a csajozást.
nov. 12. 08:04
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Fiatal (12-16) között kövér voltál?
nov. 12. 08:08
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Hátha nő még.
nov. 12. 08:14
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
Fiatalkori kövérség(ezáltal elcseszett hormonrendszer),nulla sport,szar táplálkozás,éjszakázás,kevés alvás,ennyi ami rajtad múlik a normális testi fejlődés érdekében. A többi genetika.
nov. 12. 08:16
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
#6 És ez pont elég. Nem hiába a sok kövérsrácnak általában kicsi van, íg a vékony, sportos srácoknak nagy. Üdv egy biszex.
nov. 12. 09:30
 8/12 anonim ***** válasza:
71%

Genetika. A fiatalkori kövérség nem sokat számít. Magas vagyok, világ életemben vékony voltam, gyerekkoromban rengeteget rohangáltam, 14 centivel áldott meg a sors. Még a körmérete is kisebb, mint az átlag. A haverom nem volt kövér ,de jó húsban volt, amikor tinik voltunk és elővette huggyozáskor, azt hittem valami betegsége van. Alapból nagyobb volt neki, mint az enyém felállva. Koleszos is voltam, a legtöbb farok hasonló volt, mint az enyém, csak néhányan voltak nagyfarkúak, de azok mind 20 körüli rombolók.

Két gyerekem van, ahány nővel voltam, mindnek elég volt a 14.

nov. 12. 09:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Sajnos te rontottad el. 14-15 éves kor között naponta kellett volna végezni az erekciós kondícionáló gyakorlatot! Aki nem végzi a hormontermelődés beindulása után minden nap, az egyrészt nem nől megfelelően, másrészt később merevedési zavarokat is okozhat!
nov. 12. 12:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Szőke a hajam akkor én mutáns vagyok?
nov. 12. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!