Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm kéri, hogy üssem meg szex közben. Hol és mennyire üssem meg, szerintetek?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:32
1/6 anonim válasza:
Esetleg kérdezd meg őt is majd utánunk.
2/6 anonim válasza:
Mindegy igazából mert reggel anyád úgyis ki fogja engedni belőle a levegőt miután suliba mentél.
3/6 anonim válasza:
Fokozatosan csináld!
Először csapj kézzel a seggére,....
4/6 anonim válasza:
Szerintem a Blaha Lujza Téren üsd meg. :D
6/6 anonim válasza:
Pontosítsd vele, hogy hol gondolja. De így látatlanba uss rá tenyérrel a seggére, hadd csípjen neki és csattanjon, ha még jobban durvulni akar, akkor esetleg egy pofon. Persze csak játékosan, nagyon kicsit. Ha látod hogy tetszik neki, és beinditja ot, ugy is fogja mondani, hogy még, vagy erosebben.
Nekem is volt egy csajom, aki mondta, hogy néha szopás után (vagy máskor is) pofozzam meg. Nekem jelzett hogy még johet erosebben.
Ezen felul maximális tisztelet és szeretet volt a kapcsolatban. Ez csak a sexuális része volt feldobni néha a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!