Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Spriccelős orgazmus okozhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spriccelős orgazmus okozhat ilyet?

Figyelt kérdés
Pár hete sikerült először a spriccelős orgazmus. Azóta vizelési ingerem van sokszor napközben is de este ha lefekszek akkor nagyon. Lehet bármi köze a kettőnek egymáshoz? Középkorú nő vagyok.

tegnapelőtt 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Inkább Chlamydia vagy valami hasonló redva
tegnapelőtt 19:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Egészséges vagyok, voltam orvosnál.
tegnapelőtt 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
A spriccelős orgazmusnak tuti nincs köze a tünetekhez amit írtál, úgyhogy nem vagy egészséges. Max mást vizsgált az orvos mint ami a probléma okozója.
tegnapelőtt 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs köze hozzá hidd el.
tegnapelőtt 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet köze, de forditva. Amikor elélveztél akkor pisiltél egy nagyot. Nagy lelkesen bebeszélted magadnak, hogy ez spriccelös orgazmus volt. Azota is ha pisilned kell, várja az agyad az elélvezést is. Furcsa szerv ám az agy!!
tegnapelőtt 21:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem hiszem. Elég kevés jött én észre sem vettem csak a partnerem.
tegnapelőtt 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
56%

Vagyis Te tudod mi a bajod, bárki bármit ír, ő nem jól tudja... Világos :)

Amúgy nincs egymáshoz köze. Akár hányszor van spriccelős orgazmusom, semmi ilyen vizelési ingerem nincs

tegnapelőtt 23:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van spriccelős orgazmusom és semmi köze hozzá.
tegnap 23:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez ennyi.

#1 voltam

tegnap 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!