Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok hogy aláztátok meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok hogy aláztátok meg a párotokat?Lefeküdtetek a haverjával?Vagy apjával? Vagy hogy?

Figyelt kérdés

nov. 11. 10:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
A párom barátjával szexeltem, ő meg nézte és önkielégítést végzett közben. Izgató volt, mind a hármunknak. 38N
nov. 11. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Több ilyen alkalom is volt amikor megaláztam az exeim. Nem mindet részletezném itt.

De például volt olyan akinek a legjobb barátjával körülbelül 1 hónapig jártam össze szexelni mielőtt kiderült

nov. 11. 14:38
 13/19 A kérdező kommentje:
12 ha lehet azért leírhatnád hogy a többit hogyan.Mit szólt amikor kiderült?És miért aláztad meg?Megcsalt?
nov. 11. 14:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Én is szívesen szexelnék veled

39F

nov. 11. 15:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Apjával feküdtem le..N
nov. 11. 17:48
 16/19 anonim ***** válasza:
37%

Velem is lefeküdhetnél

nov. 11. 17:49
 17/19 anonim ***** válasza:
A feleségem is apósával volt benne.
tegnap 12:31
 18/19 anonim ***** válasza:
4) lehet ot pont az izgatja, hogy titokban csinalja. Az, hogy tudnal rola mar nem olyan izgi neki.
tegnap 12:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Sok olyan pasi van aki ezt élvezni.

Voltam én is egy olyan nőnél ahol ugyan a másik szobába volt a férj de videóhívásban nézett minket.

ma 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!