Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok hogy aláztátok meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok hogy aláztátok meg a párotokat?Lefeküdtetek a haverjával?Vagy apjával? Vagy hogy?

Figyelt kérdés

nov. 11. 10:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
A párom barátjával szexeltem, ő meg nézte és önkielégítést végzett közben. Izgató volt, mind a hármunknak. 38N
nov. 11. 14:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Több ilyen alkalom is volt amikor megaláztam az exeim. Nem mindet részletezném itt.

De például volt olyan akinek a legjobb barátjával körülbelül 1 hónapig jártam össze szexelni mielőtt kiderült

nov. 11. 14:38
 13/20 A kérdező kommentje:
12 ha lehet azért leírhatnád hogy a többit hogyan.Mit szólt amikor kiderült?És miért aláztad meg?Megcsalt?
nov. 11. 14:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is szívesen szexelnék veled

39F

nov. 11. 15:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Apjával feküdtem le..N
nov. 11. 17:48
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

Velem is lefeküdhetnél

nov. 11. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem is apósával volt benne.
nov. 13. 12:31
 18/20 anonim ***** válasza:
4) lehet ot pont az izgatja, hogy titokban csinalja. Az, hogy tudnal rola mar nem olyan izgi neki.
nov. 13. 12:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Sok olyan pasi van aki ezt élvezni.

Voltam én is egy olyan nőnél ahol ugyan a másik szobába volt a férj de videóhívásban nézett minket.

nov. 14. 10:21
 20/20 anonim ***** válasza:

A biztonságot akarjuk, de ha megvan, ha senki nem érdekli csak én, az izgalmas sok év után?

Sokkal izgalmasabb ha másokhoz is vonzódik velük is jól érzi magát de ezek ellenére sem hagy el (esetleg dugnak ha nyitott a kapcsolat).

A nyitott kapcsolatosoknál szokott tiltott lenni hogy másba bele szeressen. Szerintem az érzelem az élet része, azt se tiltanám. Csak ne hagyjon el, mert a szerelem elmúlik. Ahány nőért én oda voltam és ma már nem jönnék össze velük, mert ráuntam arra a hangulatra ami vonzott benne. Mindenkinél van még jobb.

Emiatt én nem vagyok szakítás párti. Ha lesz fellángolásom tudom hogy elmúlik, nem szakítok emiatt és ha párom sima hűséges kapcsolatot akar akkor hűséges leszek.

Egy friss szerelmes kapcsolatban minél jobban magamnak akarom őt, csak engem akarjon, én legyek a legjobb a szemében, de évek után ez megszokottá válik. Meg a kegyes hazugság nem valós, nem igaz hogy nincs bármiben jobb mint én.

Engem sokkal jobban izgat egy független nő aki nem függ tőlem sehogy, bármikor el tud hagyni, mások is tetszenek neki, de mégis velem marad.

nov. 14. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!