Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok hogy aláztátok meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok hogy aláztátok meg a párotokat?Lefeküdtetek a haverjával?Vagy apjával? Vagy hogy?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 10:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Volt anno egy pasim aki szerette az ilyen megalázó szitukat. Elengedett egy szó nélkül bárkivel bárhova aztán el kellett neki mesélnem kivel mit csináltam.
tegnapelőtt 10:40
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
#1 Az nem semmi...
tegnapelőtt 10:42
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen volt, belem kellett elveznie egy fiunak es o utana akartt nyalni

Elmentem buliba, felhoztam egy fiut megdugott jol elment aztan baratom elojott es kinyalta

tegnapelőtt 10:43
 4/18 A kérdező kommentje:
Engem a menyasszonyom úgy alázott meg hogy üdülőben felvitt a szobánkba egy random pasit és keféltek! És otthagyott. Nekem olyan erekcióm lett ettől hogy ki kellett vernem! Szerencsétlen most egy olyan kapcsolatban van ahol titokban kell férle lépnie.Én meg engedtem volna hogy a szemem láttára másokkal kefél! Ki járt rosszabbul, most hogy divat a nőknél sla több pasis szex!
tegnapelőtt 10:47
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Nekem olyan volt,hogy a barátnőm mondta,hogy neki szüksége van arra,hogy néha másokkal is csinálja.Beleegyeztem,csak utána mesélje el mi történt
tegnapelőtt 11:05
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
nem
tegnapelőtt 11:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik barátjával feküdtem le többször. Mindig el kellett, hogy mondjuk, mit csináltunk.
tegnapelőtt 11:39
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Férfiként irok nekem olyan lány volt akit a barátja küldött hozzám büntetésből, kemény büntetéseket csinaltam vele palcazas korbácsolás csipeszek elektro stb és videora vettük mert meg kellett mutatnia a barátjának hogy hogyan kinoztam meg
tegnapelőtt 11:55
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem a volt feleségem úgy alázott meg, hogy megcsalt, teherbe esett, és 2 évvel később tudtam meg, hogy nem tőlem van a gyerek....
tegnapelőtt 13:11
 10/18 A kérdező kommentje:
9 es fél , ha nem 3/4 ed magyarország apukái más gyerekét nevelik.Apasági tesztet kötelezővé tenném
tegnapelőtt 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!