Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első anál szex után nyomásérzés a végbélben? Így szokott lenni?
Figyelt kérdés
Tegnap délután csináltam először a barátommal az anális szexet és a végén a fenekembe élvezett. Nem fájt különösebben, de feszített és nyomást éreztem mikor mélyre tolta.
Viszont nyomásérzés még mindig van a végbelemben, mintha még mindig benne lenne valami, de valójában semmi nincs, inkább csak ez a nyomásérzés és húzó érzés, mintha súly lenne ott ami húzná. Fájdalom nincs csak ilyen érdekes érzés, amit nem fájdalomként élek csak teltségérzetként. Ez utóhatása lehet a szexnek vagy valami más?
18/L
tegnapelőtt 10:03
2/9 A kérdező kommentje:
Igen.
tegnapelőtt 10:08
4/9 anonim válasza:
Pár nap és elmúlik, csak szokatlan volt a testednek.
Ha 4-5 nap után is (már ha addig nincs anál) megvan ez az érzés esetleg véres a széklet akkor irány orvoshoz.
5/9 anonim válasza:
Valószínűleg csak összetömörült benned a kaka, az feszíthet.
Szerintem.
6/9 anonim válasza:
Normális. Hozzá kell szokni a popsidnak hogy az is használva van.
7/9 A kérdező kommentje:
Volt nagy dolog azóta, de szerencsére nem volt véres, de az érzés ahhoz hasonló, mintha teltség lenne és húzna lefelé. Nem konkrét fájdalom de érzem, hogy volt ott valami pedig már tegnap délután régen volt.
tegnapelőtt 11:05
8/9 anonim válasza:
Fuj. A baratodat nem zavarja, hogy ganejba (finomabban szolva, tragyaba) dugja a farkat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!