Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tabutéma a szex egy kapcsolatban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tabutéma a szex egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szex van, de róla beszélni vagy egyáltalán a szexel kapcsolatos dolgok nem jönnek szóba. Olyan hogy vágyakról, hogy milyen újdonságokat próbálnátok ki, na az pláne tabu. Ez mennyire rossz egy kapcsolatban?

nov. 10. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez soha nem volt tabutéma egy kapcsolatomban sem.
nov. 10. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon rossz. Ha újra kezdem csak több mint barátot keresek majd. Sokat segít a nők közötti pletyizés abban, hogy félig "csendben" maradjak... :( F.
nov. 10. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Nem az. Az viszkont ennyire trendi dolog, hogy beszélni kell róla és az új furcsaságokat kipróbálni állandó jelleggel az lesz, hogy a kapcsolat így is úgy is megdöglik mert nincs annyi új dolog a világban sem. Vagy ami van az már ártalmas. Dönteni, hogy magadat szívatod ezzel és magadba beszélsz hülyeségeket vagy valóban az vagy te magad ami lehet csak egy rémkép csak.
nov. 10. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem ez nem tabu téma. magamtól nem hozom gyakran szóba viszont ha barátnőm beszél róla én szivesen beszélgetek róla
nov. 10. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Egy kapcsolatban, ha a szexről beszélni tabu, akkor ott komoly bajok vannak azzal a kapcsolattal
nov. 10. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem tabu de évek alatt mindent megbeszéltek egy idő után.
nov. 10. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!