Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés nagy pénisszel élni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés nagy pénisszel élni?

Figyelt kérdés
nov. 10. 09:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Csatolj fel magadra egy 23 cm-s muf@szt
nov. 10. 11:29
 12/22 anonim ***** válasza:
44%

Arra, persze, senki nem kíváncsi, nekem milyen érzés egy 165 centis, randa, gollamtestű csávóval együtt élni, aki képtelen becsajozni, így még sosem jártam punciban, viszont naponta háromszor nyaggat és köptet, és kétnaponta végigkaparászik egy kva pengével.

Lőcs Lajos (20/6)

nov. 10. 11:37
 13/22 anonim ***** válasza:
Lali, saját érdekedben jelentkezned kell a helyi krízisközpontban!
nov. 10. 11:39
 14/22 anonim ***** válasza:
64%
#12 méltatlanul alulértékelt komment! :D :D
nov. 10. 12:08
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát minek élsz vele??
nov. 10. 12:38
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én hálás vagyok érte. Sok jó dologgal jár.

Szeretem, hogy a barátnőm minden szex alatt megjegyzi, hogy milyen nagy és vastag vagyok. A korábbi barátnőim is megjegyezték, bár a többség csak egy-egy alkalommal. Ez nagy önbizalmat ad. Ironikus módon még az is felizgatott amikor az egyik exem túl nagynak titulált, ettől csak még keményebb lett az erekcióm😅

Mivel átlag magas vagyok és vékony testalkatú, a lányok mindig megdöbbentek, amikor először meglátták mereven.

Izgató a tudat, hogy minden partneremnél én voltam a legvastagabb és hogy valószínüleg a későbbi partnereik se fogják tudni nyújtani azt a kitöltöttség érzést, amit tőlem kaptak. Ezt többen is megjegyezték szakítás után. Volt akivel még egy pár alkalommal összejártunk.

Az ismerkedés elején ugye nem segít, mert randi alatt nem jön fel a téma, de egyéjszakásoknál hatalmas előny, sok lány ki akarja próbálni milyen naggyal vagy már tudja magáról hogy size queen.

nov. 10. 12:44
 17/22 A kérdező kommentje:
16, Mekkora?
nov. 10. 12:46
 18/22 anonim ***** válasza:

16

Általában a vékony testalkatú pasiknak kva nagy van.

nov. 10. 12:52
 19/22 anonim ***** válasza:
70%

19cm hosszú és 5,2cm vastag (16cm kerületű)

A lányok általában 20-25cm-esnek nézik, a többség 22nek

nov. 10. 13:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Jó :)
nov. 10. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!