Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/14 anonim válasza:
Ez az ő magánügye, senkinek semmi köze hozzá.
F
3/14 anonim válasza:
mostani bnőm azt mondta hogy kb 25. lehetek neki... kicsit lesokkolódtam :D
4/14 anonim válasza:
Hazudhatott volna kevesebbet is, az jobb lenne? Nekem 7 volt, 35 éves vagyok.
5/14 érdeklődő35 válasza:
Egyszerre?
Egyébként kinek mennyi kell, higy megtalálja az igazit, plusz szingliként nem mindegy hogy éli ki magát? Mintha fiúk nem tennék még nagyobb számban
6/14 anonim válasza:
Bármennyi elfogadható ha nem ragaszt rám valami nemibetegséget.
Igazából pont lesz@rom előttem kivel, mit, hol, hogyan csinált. Nem volt jó, mert ha jó lett volna akkor nem velem lenne...
Én sem tudom pontosan mennyi volt a feleségemnek 6ot kamuzott de tuti több volt.
Évek alatt elszólásokból kiderült.
Nem lényeges.
9/14 cinderella_ válasza:
Annak már üzletszerű szaga van. 😅
10/14 anonim válasza:
Sztem nem is a partnerek száma, inkább a körülmények miatt lesz egy lány olcsó ribi. Ha bebaszva mászik a pasikra, vagy mimdenkivel meg akarja magát dugatni aki kicsit is bejön neki, az gáz. De ha azért volt sok partnere mert sokszor nem ugy alakultak a dolgok ahogy szerette volna es továbblépett, az nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!