Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dominát, domináns nőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dominát, domináns nőket tudtok ajánlani? Akár profi akár nem :).

Figyelt kérdés

nov. 9. 18:55
 1/6 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:
81%
Nekem Lady Zara nagyon bejön. [link]
nov. 9. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Volt egy RedDevil és valami számsor a végén felhasználójú lány adult meg smpixien. Szőke haja volt, gyönyörű arca és tökéletes teste. Sajnos lemondtam a találkozót, mert nem mertem ilyenbe belemenni. Már szívesen kifizetném és vele ezt átélném, de sajnos mindenhonnan törölte magát és nem találom. Ha jól emlékszem Nógrád vagy hasonló észak keleti megyéből származik de aztán felköltözött Pestre. Vagy lehet már nyugat Európában tolja nem tudom. Jó lenne vele találkozni. Szexelni is lehetett vele. Tökéletes lett volna. Hát ez van.
nov. 10. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

A dominak ugyanugy kihaltak mint a dinoszauruszok.

Pixien online bohockodok, sima csalok tomege van.

nov. 17. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám jöhetsz, nyilván nem ingyen. Természetesen semmilyen szexuális jellegű dologban nem vagyok benne.
nov. 17. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
4 mennyi idős vagy és miket csinálsz?
nov. 17. 20:16
 6/6 lady_kinga válasza:
58%
lady_kinga, Magyarország, keleti régió.
nov. 18. 08:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!