Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 35-45 év körüli hölgyek! Hogy van ez nálatok a szexualitással? Ilyen életkorra mennyire halványodik el az igényetek a szeretkezésre?
Figyelt kérdés
Helyzet a következő: 14 éve vagyunk házasok, 2 szuperaranyos gyerekünk van, nyugalom és béke a hétköznapokban, sok beszélgetés és közös program (gyerekekkel és a feleségemmel is). Van közös hobbink (vitorlázás és kosárlabdázás), anyagi gondjaink nincsenek, saját lakásban lakunk Győrben, szeretünk ott élni. Mindkettőnknek van munkája, de egyikünké se extrán stresszes, hogy bezavarna a magánéletünkbe. Ápolt és sportos vagyok, ezt ő is így gondolja. Láthatóan bír a feleségem, de szexre semmi igénye. Még amikor elmegyünk nyaralni, akkor se. Én sose erőltetem a szeretkezést, de normális mennyiségben kezdeményezek. Persze nagy ritkán történik valami, de amúgy magától semmi igénye/kedve nincs. Pedig nagyon figyelek rá, hogy neki jó legyen az ágyban, és élvezi is, ha nagy ritkán összejön egy szeretkezés. Egyikünk oldaláról sincs semmi biológiai probléma se. Még mielőtt megkérdezitek: nincs szeretője, ez egészen biztos. Szóval a kérdés: kedves hölgyek, sokan vagytok így, általános ez, hogy elfogy a szeretkezésre való igény erre az életkorra? Vagy mit rontunk el?#házasságban szex #elmúló szexuális igény #középkorú nők szexuális étvágya
nov. 9. 18:37
2/18 anonim válasza:
A fene se tudja. Az is lehet, hogy csak különbözőek vagyunk és nincs szerencséd. Nekem pl 50 évesen sincs semmi gondom ezzel.
3/18 anonim válasza:
Hamarosan 38 leszek. Míg fogamzásgátló tablettát szedtem, nagyon alacsony volt a libidóm, nagyon ritkán kívántam a szexet. Váltottam spirálra, azóta minden rendben van, heti 4-5 alkalom. Kezdeményezni én szoktam gyakrabban és "újításokat" vinni a kapcsolatba is szintén én.
A férjem nem túl kreatív de hajlik az újdonságok felé.
4/18 anonim válasza:
Pasitol függ. Van olyan akivel 1 óras munka szinte a szex 600 pozban, mire élvezi végre, olyenektol én is menekülök, meg olyan akikkel laza könnyed a szex nem fáraszto, ezekkel jobban birom hosszutávon.
5/18 anonim válasza:
Nem rontotok el semmit, egyszerűen más a szexuális igénye a feleségednek, mint neked. Egyáltalán nem lohad le a szexuális kedv 35-45 évesen, sőt… Szamomra ez már szinte frigid kategória. Abban sem vagyok biztos, hogy őszintén élvezi amikor mégis van szex. Mert aki élvezi, az akarja. Gyakran. Gondolj bele: ismered milyen a gyönyör érzése, és tudod mit érzel belülről amikor szexet akarsz. Megállíthatatlan és kínzó vágy. Na. Ha élvezné bármikor is a szexet, gyakrabban lenne.
6/18 anonim válasza:
Ebben a korban vagyok, de kívánom a szexet a férjemmel, mert élvezem.
Nálunk pont fordított a helyzet, neki van kevesebb igénye az együttlétre.
7/18 anonim válasza:
"és élvezi is, "
Megjátsza, nem élvezi veled.
8/18 anonim válasza:
Mindenképp kérdezd meg mi lehetne más, és ne add fel, ha nem válaszol eleinte. Vegyél neki női jogára egy csomagberletet, órák után ő fog majd odamenni hozzád, majd figyeld meg ;)
9/18 anonim válasza:
Sok minden lehet ,de legtöbbször az van ,hogy előjön az unalom.A barátnőm is ezt állította ,hogy neki már nincs igénye a sok szexre,aztán kiderült,hogy az új csávóval napi 5x is 😢😀Ez a nagy helyzet,a nők is ugyanúgy megunják hosszútávon a pasit,úgy mind a férfiak a nőt.
10/18 anonim válasza:
Beszélgess vele, lehet, hogy valami eü gondja van (pl. hüvelyszárazság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!