Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy reagálnál, ha hirtelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál, ha hirtelen lesmárolna egy kolléganőd?

Figyelt kérdés

Egy ideje próbálok közeledni egy kollégám felé, de meguntam a játszmákat és amúgy sem beszélgetni szeretnék. Nagyon minimál szinten fogadta eddig a próbálkozásaimat, de szerintem tetszem neki. Arra gondoltam, hétfőn bemegyek hozzá az irodájába amikor egyedül van, romantikusan közlöm, hogy mit akarok tőle és ha erre nem ellenkezik nagyon, akkor megcsókolom.

Mennyi az esélye, hogy visszautasítja? Mindketten 30 alattiak vagyunk.

nov. 9. 11:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Megkérdezném kinyalhatom-e.
nov. 9. 13:25
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Furcsállanám. (Mivel nincs kolláganőm.)
nov. 9. 14:03
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Kamu kérdés.
nov. 9. 14:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés. Ennyire még senki nem vonzott életemben. Egyébként nem fordult még elő, hogy ilyeneket csináljak.
nov. 9. 14:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nem csinálnám, de hát a te dolgod
nov. 9. 14:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejönne a nő, akkor örülnék neki! És minden bizonnyal lenne folytatása a dolognak.
nov. 9. 15:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Lefagynék.
nov. 9. 21:38
 18/18 Barnabas333 ***** válasza:
Bár csak velem esne meg...47f
nov. 9. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!