Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál, ha hirtelen lesmárolna egy kolléganőd?
Egy ideje próbálok közeledni egy kollégám felé, de meguntam a játszmákat és amúgy sem beszélgetni szeretnék. Nagyon minimál szinten fogadta eddig a próbálkozásaimat, de szerintem tetszem neki. Arra gondoltam, hétfőn bemegyek hozzá az irodájába amikor egyedül van, romantikusan közlöm, hogy mit akarok tőle és ha erre nem ellenkezik nagyon, akkor megcsókolom.
Mennyi az esélye, hogy visszautasítja? Mindketten 30 alattiak vagyunk.
Nyilván ha egyértelműen visszautasít, akkor nem próbálom meg. De ha csak kicsit vonakodik, akkor megpróbálnám.
Azt elfelejtettem írni, hogy mindketten házasok vágyunk amúgy... Így is örülnétek?
Nem!
Házas nő ne csináljon ilyet, ha pedig én vagyok házas, hagyjanak békén!
Nyomi ribi! Ha nem lennétek házasok is gáz vagy baszod! Egy normális férfi megszerzi magának a nőt! Az ilyen ringyókat meg le sem köpi!
De ráadásul még házasok is vagytok, te agyatlan...
Ha házasok vagytok mindketten, semmiképpen nem csinálnám! Gondold magad a párod helyébe, vagy gondolkozz fordítva: milyen érzés lenne, amikor megtudod, hogy a férjed egy másik csajjal kavar a tudtod nélkül? Gondolom te sem díjaznád annyira.
De az is igaz, amit a többiek írnak, hogy ha ez kiderül, nem lesz túl jó híred a kollégáid körében.
Nagyon meglepődnék! De ha kölcsönös lenne a vonzalom, örülnék neki és nem maradna viszonzás nélkül!
Egyszer élünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!