Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rossz érzés ha egy nő meg van b*szva? Mert vannak olyan beszólások hogy "kussolj mert meg leszel b*szva" és hasonlók
Figyelt kérdés
Ha nem lenne rossz érzés akkor nem használnák ezeket beszólásokra!
és még a szopás is ezek közé tartozik...!
nov. 8. 06:27
1/9 anonim válasza:
Volt mar olyan hogy srác valamire azt mondta nekem hogy akkor szopni fogok en meg azon szurkoltam hogy legyen igaza…
2/9 anonim válasza:
Van aki szereti a mocskos beszédet, van aki még nem.
3/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk minden heteró nő ezen szurkolna, már ha heteró 😆
nov. 8. 06:32
4/9 anonim válasza:
Ezeket általában nem nőknek mondják, hanem férfiaknak. Szóval gondolj bele...
5/9 A kérdező kommentje:
És ha nő mondja nőnek? V
Vagy férfi nőnek?
Szóval vannak variációk.. :D
nov. 8. 07:06
6/9 anonim válasza:
Ha olyan akar megbszni, aki nem akarom, hogy megbsszon, akkor nyilván rossz :D Amúgy ilyen szöveget nálunk értelmiségi körökben soha nem hallottam.
7/9 anonim válasza:
Ebben az értelemben igen. Olyan a másik bogy nem szeretnéd hogy megtegye, meg itt pont az a lényeg hogy mindenképpen megleszel, függetlenül attól hogy te mit szeretnél. Perste van akit ez izgat..
8/9 anonim válasza:
Az már akar valamit és reméli hogy a nő majd kekeckedik vele.
Egyébként olyan lehet amit sokat hallott de bele se gondol mit jelent csak mondja ő is
9/9 A kérdező kommentje:
Szóval rossz érzés ha egy nő meg van b.szva.
nov. 8. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!