Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet kiszűrni hogy valaki csak szexelni akarna velem és nem érdeklem őt igazán? 31N
Figyelt kérdés
ma 18:36
1/11 anonim válasza:
Hát ezt elég nehéz,van aki simán tudja tenni a szépet csak azért hogy ágyba vigyen aztán meg simán dob.
2/11 anonim válasza:
Szerintem is szinte lehetetlen, mondom ezt férfiként.
5/11 anonim válasza:
A fene se tudja... Nincs olyan női ösztönöd?
Jól nézel ki?
6/11 anonim válasza:
Segítek. Minden pasi a szex miatt foglalkozik veled. Maximum, ha nagyon jó vagy az ágyban és nem elviselhetetlen a személyiséged, hajlandó tartós kapcsolatra. Hidd el, egyiket se érdekli, milyen szemét veled az Ica a munkahelyeden, vagy ki esett ki a dancing with the starsból.
7/11 Salamander24 válasza:
Szerintem a kommunikációból lehet némi támpontot kapni.. Főleg,ha ügyesen tudja az ember a mederben terelni a beszélgetést!
8/11 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Ne add oda magad neki az első mondjuk két alkalommal.
9/11 anonim válasza:
Ha ezt egy 16 éves lány kérdezi, akkor még meg is értem, de egy 31 éves..... 🤕🤒
10/11 anonim válasza:
Elég hamar a szexre terelik a szót, én azt vettem észre.
Nem kell ész nélkül egyből szexelni meg összejönni amúgy sem senkivel, az egyszerű elővigyázatosság szerintem jó ötlet. Más kérdés, hogy aki normálisabb az elárulja azért, ha csak dugni akar, te is rákérdezhetsz és megnézheted a reakciót, hátha lejön valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!