Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek azért megy el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek azért megy el a párom ilyen gyorsan szexnél, mert túlságosan kíván és izgul rám? 22/L

Figyelt kérdés

A párom harmadik barátnője vagyok, előttem 2 Ede volt, de nem nagyon volt szexuális élete, az elsővel másfél év alatt 4x szexelt, a másikkal 3 hónap alatt kétszer. Pettingek és próbálkozások voltak, de folyton lekókadt, lankadt és nehezen izgult fel.

Ez nálunk is probléma, mi is szexeultünk már kétszer, de előtte 10 percig kell izgatnom, verni neki, illetve szájjal, hogy egyáltalán bekeményedjen, aztán még 10 percig, hogy állva maradjon, de nem megy el közben egyszer sem, majd utána a szexet 5 percig bírja, azt mondta fél, hogy hamar elmegy, mert azt hitte 30 percig kell bírni, de ha nem verem neki előtte 10 percig akkor nem lesz elég kemény, hogy betegye.

nov. 7. 16:47
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ha nagyon kívánna, már akkor állnia kellene ha megcsókol, vagy lehúzod a nadrágját.
nov. 9. 12:13
 42/43 anonim ***** válasza:

Kérdezö,

Az én pàrom is veri 10 percig elötte. Jól mondják a többiek

nov. 11. 08:49
 43/43 anonim ***** válasza:

Kérdező, szívesen megnéznék rólad egy képet. Kíváncsi lennék rád 🙂

Az, hogy gyorsan elmegy, nem feltétlen jelenti azt, hogy vonzó vagy számára. Az lehet a probléma, hogy a farka más ingerekhez van hozzászokva vagy a makkja túl érzékeny.

Ha 10 percig kell verned előtte, hogy felálljon neki, akkor ott komoly gondok is lehetnek, érdemes lenne dokihoz menni ezzel a problémával.

nov. 27. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!