Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan beindít a barátnőm szexuálisan? Emiatt gyorsan elmegyek?
Rosszul hangozhat a kérdésem, de sajnos jobban nem tudtam megfogalmazni. Alapjáraton minden kapcsolatomban latin szerető voltam. Mindig szerettem kielégíteni a baràtnőimet. És az egyik legjobb tulajdonságom minden volt nőm szerint az az hogy sokáig bírtam. Az első menet is minimum 15 perc volt nálam mindig. A második harmadik pedig már fél/egy óra. Imádtak, imádtam. Nem arra a kìnosan elhúzódó menetekre kell gondolni. Most viszont van egy új kapcsolatom. A barátnőm csodálatos. Azt hiszem sosem voltam ennyire szerelmes mint most. És a kémia sem volt soha ennyire meg mint vele. Viszont ez a teljesítményemen is meglátszik. 15 percnèl tovább nem bírom. Ő alapvetően imádja. Azt mondja neki ez így tökéletes. És tènyleg hatalmas orgazmusai vannak. Mégis a büszkeségem kicsit bántja, hogy nem tudom neki megmutatni a "maratoni szerelmeskedésem" Mert erre mindig büszke voltam.
Van erre valami trükk? Meg alapból azért lehet, mert megőrülök érte?
a szokványos trükkök, pl. valami semleges dolog felé irányítani a gondolatokat, amikor közel jársz
de ha neki is szuper és neked is szuper, akkor nem értem, minek szeretnéd ilyesmivel rontani a saját szexélményedet.
Hehe de aranyos :)
Hát én most pont egy sorozatban láttam ezt, nemtudom mennyire jöhet be a te helyzetedre . A föszereplő srácnak nagyon bejött egy csajszi és még egy értelmes mondatott sem tudott ki nyögni előtte , és a haverjai kitalálták , hogy beadják ennek a szerelmes pasinak , hogy a csajnak amugy parókája van szóval nem is olyan tökéletes csaj . :D XD
Én ezt eltudom képzelni hogy valamit kitalálsz a csajodról és arra fókuszálsz közben . :D hülyeség ?
Nem értem, most akkor nincsen 2., 3.?
Egy, és kész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!