Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van itt olyan, aki bírja a 20cm fölötti döngetést?
Figyelt kérdés
A srác, akivel néha összefutok 20 cm fölötti pénisszel rendelkezik. Párszor megkértem, hogy döngessen meg rendesen, de fájt.
Mit csinálok rosszul?
nov. 7. 16:09
1/9 anonim válasza:
Semmit. Túl hosszú, ezen nem lehet változtatni csak úgy, ha nem teszi be tövig.
2/9 anonim válasza:
Semmit, 20 körülmár fájni fog, nem hiba használnak lidokaint a felnőtt filmesek forgatáskor.
3/9 anonim válasza:
Az óriás méret.. csodálom hogy alapesetben élvezed... 18 felett, ami arányosan vastag is már nincs értelme, sőt...
4/9 anonim válasza:
Egy 20cm-el volt dolgom csak, max.10× szexeltünk, eleinte fájt és fogtam a farkát, hogy ne tegye be tövig. Utánna már figyelt jobban, de láttam, hogy így arra koncentrált és nem tudott teljesen ellazulni.
6/9 anonim válasza:
Imádom a nagy faszt, nem kell a kisfarkú propaganda!!
23L
8/9 anonim válasza:
Volt dolgom 1-2x 20 meg 20+ centivel, hat nem az en palyam az biztos, eleg extrem meret szamomra
9/9 anonim válasza:
Én bírom, ez a kedvenc méretem, isteni a szex egy ekkora farokkal. 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!