Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen volt az első orál amit kaptatok?
Meddig bírtad?
Elején állt már a farkad vagy fel kellett szopni?
Volt utána szex is vagy elsültél?
Hány évesek voltatok?
19 voltam, akkor is veszítettem el a szüzességem...igen elég későn sajnos.
Állt a zászló már, de mivel előtte ugye nagy recskagép voltam maga a sz*pás majdhogynem nem volt elég "inger" tehát csomószor lejjebb lankadt közben...szegény lány azt hitte ő csinálja sz/*rul.
Maga az első szexet jól bírtam, a gumitval sokat szerencsétlenkedtem ott megint lejebb lankadt a lendület, de közben gyorsan kinyaltam a csajt, hogy ne rám figyeljen meg a bénázásra.
A behatolás maga is kissé csalódás volt ugye recska után nem olyan "szoros" stb más érzés volt.
A csaj utána napokig sugárzóan vigyorgott rám, pedig neki nem én voltam az első, ugyhogy valamit jól csináltam :D
Egyébként azóta eltelt vagy 15 év, és valahogy nem rajongok a cumiért, pedig aztán számtalan csajom volt már, bőnyálas, mélytorkos mindenféle, mindegyik mindent megtett, nem mondom hogy nem volt jó, de valahogy nem ájulok el tőle mint olyan sokan.
Semleges inkább.
Egy fiú csinálta mikor 9-10 voltam. De heteró vagyok már teljesen, akkor még nem tudtam mi az a heteroszexuális stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!