Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az első szex előtt nyalták...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szex előtt nyalták már a puncitokat lányok? Vagy csak miután már elvesztettétek? Milyen élmény volt az első orál amit kaptatok?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csinálták orálisan a szüzességem elvesztése előtt, hiszen nem rögtön ezzel indítottunk, egy darabig csak petting volt. Nekem nem volt olyan jó élmény az első, jobbra számítottam. Persze stresszeltem is, ez biztos közrejátszott.
2022. ápr. 13. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. ápr. 13. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem, melyik volt előbb, mert egy alkalommal történt a kettő, de nem volt a legjobb.
2022. ápr. 13. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam is része volt a pettingnek mèg az első alkalom előtt

Az ujjaival valò simit akkor már tudtam èlvezni, de ennél nem tudtam magam elengedni.

2022. ápr. 13. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amikor lefekudtunk azelőtt volt. Igen nagyon jó volt:D
2022. ápr. 13. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!