Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet tenni, ha nem megy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha nem megy jól az orál?

Figyelt kérdés

Pár alkalommal próbáltam még csak a szopást, de nem tudom jól csinálni, meg kell állnom, meg van, hogy öklendezek tőle. De ilyenkor látom barátomon, hogy nem jó neki és türelmetlen is. Legutóbb azt mondta, hogy inkább ne csináljam.

Tényleg ennyire béna lennék? Fogalmam sincs, hogy kell jól csinálni és pár alkalom alatt nem sikerült jónak lennem, akkor ennyi volt?

Tudnátok bármilyen tanácsot adni?

ma 06:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell annyira mélyre venni, segíthetsz a kezeddel is. Mármint a pénisz vége, a makk van a szádban, a többit pedig kézzel mozgatod. Így nem lesz öklendezés. Plusz a kezeddel tudsz picit trükközni, azaz változatosabb mozgásokat is csinálni. (pl. kis fáziskéséssel mozogni a szádhoz képest, vagy épp picit más szögben, "csavarva" mozogni)

Ezen kívül figyelj arra, hogy a fogaid ne érjenek hozzá. Azaz nagyobbra nyisd az állkapcsaid, mint az ő vastagsága, és csak az ajkaiddal szoríts rá.

Legyen sok nyálad, hogy ne húzd a bőrét, hanem könnyedén csúszkálj rajta.

Használhatod a nyelved is, azaz nyald körbe a makkját minden irányból, utána pedig újra vedd a szádba.

Szívhatod is gyengéden, ha ő is szereti.

Kb. ennyi.

ma 06:37
 2/6 anonim ***** válasza:

*állkapcsod

:)

ma 06:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne kapd be olyan mélyem hogy öklendezz. Ha sokat csinálod kitolódik a határ. Ha erőlteted akkor csak elmegy a kedved. Úgy csináld ahogy jól esik. Szopogasd nyalogasd ha nem tudod mélyen bekapni használd a kezed.

A szex arról szól hogy élvezd. Ha a pasi meg beléd rakja az ideget kikell dobni. Keress egy normálisat olyat aki nem azt érezteti veled hogy béna vagy

ma 06:44
 4/6 anonim ***** válasza:
60%

Gyakorolni kell.

Nekem a második barátnőm konkrét lehányta az ágyat első szopáskor amikor még csak épp hogy a makknál mélyebben kapta be. Utána megtanítottam mélytorkozni és 1év után kegyetlenül jó volt, gond nélkül tövig szopta, akkor élveztem el amikor ő akarta.

ma 06:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Gyakorolj, gyakorolj! Bár tény, hogy ehhez kell egy türelmes, elfogadó partner is.

Ahogy az előttem szólók is írták, ne vedd be olyan mélyen, csak amennyire neked jól esik, nem kell egyből mélytorokkal kezdeni. Szopd csak a végét, segíts rá nyelvvel, kézzel, aztán majd ahogy több tapasztalatod lesz, fokozatosan mélyebben is menni fog.

ma 07:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az is segíthet, ha az ujjaid, egy banánt vagy ha van játékszered, akkor azt szopogatod. Nyilván nem ugyanaz, mint egy igazi farok, de segíthet kiismerni, tágítani a határaidat, hogy hol kezdesz el öklendezni, meg úgy általában szokni az érzést, hogy valami vastag dolog van a szádban, amit szopni kell.
ma 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!