Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már mindenki csinálja, én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már mindenki csinálja, én vagyok az egyetlen, aki nem?

Figyelt kérdés

Ahogy olvasok róla, nekem már úgy tűnik, hogy mindenki anál szexel :D vannak még rajtam kívül nők, akik nem csinálják? És mi az oka?

Én azért nem, mert megalázónak tartom egyszerűen. Hogy a férfi inkább a s.gglyukkal foglalkozik, semmint a női nemi szervvel.

Én vagyok már az egyetlen, aki nem akarja?

ma 06:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Férfi vagyok, eszembe nem jutna valakinek a végbélnyílásába dugni a farkam.
ma 06:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére sok nő nem szereti, én sem pedig pasi vagyok, engem nem mozgat meg.
ma 07:38
 13/19 anonim ***** válasza:
A 6. jol foglalta össze a lényeget. Egyáltalán nem ilyan sok pasinak van rá igénye és a nöknek is csak kis százaléka engedi (érthetöen). Ne hallgass a kis recskahuszárokra!
ma 09:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez marhaság, hogy mennyien "csinálják" maximum azt mondják mert "menő" és prüd vagy ha azt mondod Ti nem csináljátok pl.

Nézd a tényeket: én 10 év alatt összesen 2 olyan csajjal futottma össze,aki szerette s*ggbe.

Volt aki már attól is irtózott ha pl kutyában voltunk és kicsit masszíroztam neki az ujjammal a nyílás környékét.

Volt aki tűrte de ritkán, kész szenvedés volt az egész

volt aki csak ujjat engedett be pélót soha.

És ez a 2 aki kimondottan szerette, és kérte is viszonylag gyakran oda, nagyokat élveztek tőle.

Én egyébként férfiként oda vagyok érte (mármint csak adni!), nyalni is szeretem persze kellő tisztálkodás után, ujjazni stb.

ma 09:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy csinálom. Tizenéves koromban volt pár alkalom meg próbálkozás, de hamar rájöttem, hogy ez nem az én világom, illetve egyik pasitól sem akarom, hogy kijöjjön az aranyerem, szóval felejtős.

27N

ma 10:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nem vagy egyedül. A hangos kisebbség többségnek tűnik.
ma 10:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem csinálom, maszti közben kipróbáltam már de nem lett a kedvencem. Max simi, esetleg nyelvvel. Ha mindketten akarjuk. 18L
ma 10:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Sohasem volt olyan nőm, aki kérte volna és én sem akarom kipróbálni, így még csak fel se jött soha ez a téma az elmúlt 30 évben.
ma 10:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Férfiként én sem értem, hogy a pasik miért szeretik lánnyal az anált.

Igazából a lányokat análon kívül mindenhol szívesen kényeztetem amíg el nem élveznek. Akár többször is.

Engem boldoggá tesz, amikor dicsérnek, amikor elismerik, hogy jól csinálom, emellett fontosnak érzem magam, amikor azt mondják, hogy én sokkal jobban törődöm velük, mint eddig bárki.

ma 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!