Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vezessem rá a párom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá a párom, hogy kipróbáljuk a többes felállást?

Figyelt kérdés
Akár a 2 pasi egy nőt is? Neki sajnos kicsit konzervatívabb a felfogása e téren. Próbálok célozgatni rá neki szex közben, de nem is tudom úgy érzem mint ha izgatná...Hogyan kellene rávezetnem,úgy hogy ne bántsam meg vele?

nov. 6. 17:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
Írj privátban ha szeretnél levelezni troll-mentesen róla...
nov. 6. 17:53
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
Ötlet: Kérdezd meg, nyitott e rá... Egyenesebb ötletem nincs. Ha többes szexre ilyen bevállalós vagy akkor a kérdés feltevéséhez is legyél bevállalós.
nov. 6. 17:54
 3/15 anonim válasza:
93%
En csak viccbol felhoztam egyszer a baratomnak. Elegge kiakadt. Szoval sok sikert hozza.
nov. 6. 17:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
3# viccből 🙄
nov. 6. 18:03
 5/15 anonim válasza:
90%
4…hosszu sztori de mindegy. Ne ram koncentralj hanem a kerdezore. Szep napot.
nov. 6. 18:08
 6/15 anonim ***** válasza:
66%
5... nyajj egyem a pofidat :) nem akartam bántó lenni :)
nov. 6. 18:11
 7/15 anonim válasza:
71%
Nem sertettel meg. Csak irtam hogy ne szemeteljuk tele az O oldalat. Nem negativan irtam hogy szep napot
nov. 6. 18:17
 8/15 anonim ***** válasza:
15%

Megnyugodtam :)

Annyira nem fontos neki szerintem, mert privátban sem írt és itt sem jelentkezik.

nov. 6. 18:20
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Én konkrétan rákérdeztem a feleségemél, hogy tényleg úgy akar-e megöregedni, hogy soha életében nem járt benne más farok az enyémen kívül? Kicsit elpirult, kinevetett és közölte, hogy szép próbálkozás, de nem lesz hármas. Szerintem egy párkapcsolatban ha valaki valamit akar, akkor meg kell kérdezni, mert különben sose derül ki, ha a közben másik is akarná. Nem kell ezen megsértődni, csak beszélgetünk. Ha nem, akkor nem, de amúgy meg mi van ha igen?
nov. 6. 18:20
 10/15 A kérdező kommentje:
1#-es nem csak neked, senkinek nem írok privátba de köszönöm! Vagyok annyira felnőtt hogy eltudom dönteni ki a troll válaszoló és ki nem. Az meg hogy mennyire fontos valami, na azt is majd eldöntöm. Anno volt hogy írtam valakinek privátban, ő meg nagylelkűen felajánlotta tanács helyett magát harmadiknak. Köszi de inkább nem...Szép estét!
nov. 6. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!