Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, izgató ha beleélveznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, izgató ha beleélveznek a popsitokba vagy csak elvagytok vele és a párotok kedvéért engeditek?

Figyelt kérdés
A tangátok/bugyitok lett már utána spermás, hogy felhúztátok és kifolyt rá mert nem volt időtök és lehetőségetek elmenni rögtön tusolni utána és csak megtöröltétek de még folyt?

ma 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Popsiba élvezés után nem hinném, hogy valaki ne mosakodna, mivel megvan rá az esély, hogy a sperma más cuccot is kihoz odabentről. Ez nem az a fajta szex, amit az ember gyorsan egy bokor mellett csinál.
ma 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Párom nagyon szeret bele élvezni, de számomra is izgató. Nekem az anál szex intim és bizalmi dolog. Érzésre is kellemes de nekem ad plusz hogy a popsimba élvez.

Utána mindig mosakodok de fordult már elő olyan hogy valamiért később még folyt a popsimból és utcán voltam, mire eltudtam menni mosdóba spermás lett a tangám és a harisnyám.

ma 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

2es.

Direkt nem mondtad ki, vagy nem volt rá idő, esetleg elfelejtetted?

ma 10:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok. Írtam hogy utána mindig megmosom magam. Nem felejtettem el, volt rá idő is. Meg is történt de nem jött ki minden, csak később “indult el” amikor már nem voltam otthon.
ma 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Én szeretem az anál szexet, izgat nagyon. A tangám lett már spermás igen. Nem vettem le, csak félrehúztam azért. 38N
ma 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

Köszönöm a választ.

Nem tudom miért kell lepontozni. Erre is mehet akinek ez az öröme

ma 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
56%
Nem folyt ki, mert a párom utanna szeret kinyalni így nem volt ami kijött volna még, ahogy én is tisztára szopom miután a számba élvezett és lenyeltem gyorsan.
ma 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!