Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik szeretitek mutogatni a testeteket, hogyan alakult ki bennetek ez, és milyen érzéseket vált ki?

Figyelt kérdés

Szeretném megérteni és megismerni mit éreznek az ilyen típusú nők minden ítélkezés nélkül. Érdekel a szemszögük, hogy milyen érzés lehet nekik ezt megélni, illetve hogy kinek mik a határok mutogatás terén.

Leszögezem, hogy én nem azért vagyok itt, hogy bárkitől képet kérjek viszont valószínűnek tartom, hogy ha nyilvánosan válaszoltok a kérdésre, fognak özönleni a privát kéregetések, éppen ezért ha ezt el szeretnéd kerülni, privátban is válaszolhatsz.

Amit pedig még le szeretnék írni a gyengébbek kedvéért, a kérdés nem arról szól, szereted-e mutogatni magad vagy sem, hanem kifejezetten azoknak szól akik szeretik.

nov. 5. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerűen izgat ha néznek, lánykorom óta. 42N
nov. 5. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még gyerek voltam,amikor nyáron a szomszédunkban lakó srác átjött hozzám dumcsizni,napoztam az udvaron (falu) és mivel sötét hajú vagyok,ehhez sok szőr is társul,gondolom észrevette a bikinim két oldalán kinövő szőrt és megkérdezte,hogy neked már ennyire szőrös? Igen,mondtam,erre megkérdezte,hogy megmutatom e neki? Nem éreztem semmi szégyent,simán levettem az alsót,hagytam,hogy lássa.Akkor éreztem először,hogy jó érzés,tetszik,izgat.
nov. 6. 04:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Első, második, muti meg. :)
nov. 6. 07:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Másképp nem láthatsz nőt 3 as? Esetleg a google??
nov. 6. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!