Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megalázó a fej irányítása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázó a fej irányítása orális szex közben, vagy ellenkezőleg izgató?

Figyelt kérdés

tegnap 17:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10.

Ebben is van igazság, de van olyan, akit pont ez a megalázó helyzet hoz izgalomba.

Mi vettünk szàjperecet, mert mindkettőnket nagyon izgat, hogy jó keményen megvan dugva a szám.

ma 14:25
 12/12 anonim ***** válasza:
27%

Amikor még nagyon fiatal voltam, megalázónak tartottam, külön mondtam is mindig az akkori pasijaimnak, hogy meg ne próbálják.

Aztán fokozatosan elkezdett tetszeni, ma már teljesen oké vagyok vele, sőt, van, hogy kifejezetten izgatónak találom, ha irányítva vagyok szopás közben

ma 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!