Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők mennyire türelmesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire türelmesek szex téren?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok ezen a téren, türelmesebbek mint a férfiak?

nov. 5. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
mire vonatkozik itt a türelem? mire gondolsz?
nov. 5. 08:08
 2/6 A kérdező kommentje:
1#-es mindenre amit a szex magában foglal.
nov. 5. 08:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2# teljesen változó, pl nekem többször előfordult, hogy elsőre nem igazán állt fel, túlizgultam, aztán már a várható kudarc miatt stresszeltem, szóval rohadt egy helyzet...

Nos, volt olyan nő, aki kb azonnal kidobott, mert hát miért nem állt, mint a fagyott kutyaláb, nem adott második esélyt, de volt, aki meg pontosan ellenkezőleg, nyugtatott, nem siettette a dolgot és lám, utána hatalmasakat szeretkeztünk... egyéntől, értelmi és érzelmi intelligenciától függ..

nov. 5. 08:46
 4/6 Suetonius ***** válasza:
89%

Nekem az a tapasztalatom, hogy eléggé türelmesek. Nekem a természet egyik kezével elvett, a másikkal adott: bicegek kissé, de cserébe igen jóképű vagyok (nem, nem anyám mondta...). Na most ez az önbizalom nagyon sokáig nem volt meg és a negatívumra koncentráltam... pontosabban feszültem rá nem is kicsit.

Az első lány, akivel legalább a pettingig eljutottunk ő borzasztó türelmes volt, pedig láthatóan többet várt. (24 voltam ekkor) Konkrétan a gatyám letolása után sikerült elsülnöm, utána pedig már nem állt fel rendesen, mégse dobott ki. Helyette az ágyon fekve rámült, kibújt a fehérneműjéből, engem is irányított hogy hogyan tudok ebben segíteni, és végül segített feloldódni annyira, hogy pettingeljünk egy jó órát...

A második lánynak, akivel ténylegesen szex is volt be se mertem vallani mennyire tapasztalatlan vagyok. Ennek ellenére még akkor sem dobott ki, amikor egy fájdalmasan rövid szex után elélveztem. Helyette annyit közölt vigyorogva, hogy "Te még sokmindent nem csináltál..." majd hozzám simult.

Persze mindezért a türelemért adni is kellett: készségesen ajánlottam mindannyiszor az ujjaimat és a nyelvemet - főleg utóbbival sikerült belopni magamat a hölgyek szívébe.

33F

nov. 5. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ mennyire erősen kötődnek a pasihoz. Ha van érzelem akkor több dobása van, ha nincs akkor meg csak egy.
nov. 5. 12:37
 6/6 Suetonius ***** válasza:
87%
4# vagyok és csatlakozom az 5#höz: mindkét lánnyal volt kémia, nem is kevés. :)
nov. 5. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!