Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Dugtatok már úgy csajt, hogy előtte beleélvezett valaki és spermás volt a pinája? Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
nov. 5. 05:31
21/25 anonim válasza:
Nem,de a múltkori párnál a férj azt akarta hogy élvezzek a nőbe,és utána dughassa.
22/25 anonim válasza:
Első szoktam lenni mindig.
A férj a második valamiért ezt élvezi. Van hogy ki is nyalja.
Nekem ez is elég bőven hogy megossza velem az asszonyt. 🙂
23/25 anonim válasza:
3asban volt ilyen,meg izgibb is,de az már bisex kategoria.
24/25 anonim válasza:
Úgy nem, hogy más. Viszont olyan volt, hogy előtte én élveztem bele. Izgató volt, sikamlós.
25/25 anonim válasza:
Tegyük fel, ha lenne ilyen, #16-oséhoz hasonló felállásban csinálnám. Vagyis inkább csak úgy, hogy én vagyok párkapcsolatban a lánnyal, de erre igazából azért lenne szükség, hogy nekem legyen meg az az "előjogom", hogy én legyek úm. az utolsó : Ugyanis ha egyszer már elkezdjük, és én nem élvezhetek bele hosszasan legalább háromszor és beleélvezés után nem tarthatom bent tövig legalább 5-10 percig, akkor gyak. rosszul vagyok utána, fizikailag. Vicc nélkül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!