Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb lány az ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány az ilyen szexet szereti, vagy csak véletlen?

Figyelt kérdés

Négy lánnyal voltam eddig együtt, és pár dolog megegyezett:

- A méretem. 17,5cm és szinte elsőre, de második lökésre könnyedén csúszott már bennük

- Az első 10-15 perc az érzéki szeretkezés volt, aztán a másik fele az vad "kefelés" jó sebesen, gyorsan, csattogósan, mindegyik élvezte ez a "forgatókönyet"

- Orált is mindegyik csinálta és szinte bárhova élvezhettem, egy nem nyelte le csak

Azt hozzátenném, hogy nem cicababák, "vadmacskák" voltak, hanem "átlagos" kis kedves, aranyos lányok.

nov. 4. 12:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Kb.
nov. 4. 12:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, 1-3 orgazmus volt átlag, de inkább 1-2.
nov. 4. 12:13
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
A legtöbb az ilyet szereti és simán bírja a 17 centist. Ne a gyakoril indulj ki, ahol a 12-13 centis átlagnak számít, a 15 meg már nagy.
nov. 4. 12:21
 4/12 Laylah ***** válasza:
94%

"17,5cm és szinte elsőre, de második lökésre könnyedén csúszott már bennük"

Mert a vastagság az, ami miatt nehezen menne, a hossz ilyen szempontból irreleváns, ugyanazzal a vastagsággal a 13 meg a 22 centis is ugyanolyan könnyen/nehezen menne be, csak az változik, hogy meddig megy be.

Egyébként a kérdésre a válasz igen.

nov. 4. 12:38
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
#4 Hát azért elég lényeges, hogy meddig megy be :D. 22 centistől meghalnék, a 13 centis meg kicsi.
nov. 4. 12:39
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is 17,5 és 18 között van a hossza a vastagsága pedig 4 cm. Egyik lánnyal amikor nekikezdtünk én óvatosan csak a makkom tettem bele (persze volt előjáték) már azt mondta, hogy ez fáj neki mert túl vastag és nem engedi tovább. Egy másik pedig azt mondta neki ez túl kicsi, neki se vágjunk. Szóval van akinek ez vastag és nagy, de van olyan is akinek kicsi. :/
nov. 4. 12:40
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
4 centi az max átlag vastagság. De inkább vékony. Hosszra pedig jó lenne.
nov. 4. 12:55
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Igen szeretjük, azaz szeretem ezt. 31N
nov. 4. 13:02
 9/12 Laylah ***** válasza:
100%
5., nem azt mondtam, hogy lényegtelen, hanem hogy *ebből a szempontból* lényegtelen. :)
nov. 4. 13:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kb igen, de azt is megkérdezhetted volna, hogy a legtöbb maci tényleg szereti a mézet?? Igen...

De tegyük hozzá, a vastagság is számít, nem is kicsit!

nov. 4. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!